1.23.2017

MIM "ÇOCUKLUĞUMUZA DAIR




Bu mimide sevgili Şeydanur etiketlemişti. Ve yine yine geciktim cevaplamak için. Geç oldu farkındayım ama yaptım.. Umarım keyif alırsınız :)
Şu sınav sonrası yakalandığım grip beni çok fena etkiledi. Bilgisayarın başına geçince hemen mimleri yapayım dedim. 

Mim-Şans




Sevgili yalnizamaozgur blog sahibi beni instagram'da başlattığı bu güzel mimde etiketlemişti. Tabii bende geç cevap verenlerdenim. Bunun için kendisinden özür diliyorum. İnstagramda yapmak yerine blogda yazmayı tercih ettim ben. Bu mim için kendisine teşekkür ediyorum ve hemen cevaplamaya başlıyorum..

1.18.2017

Gece ve Gündüz



Gece gündüzle zıt, Güneş Ay'la..
Ay yıldızlarla arkadaş..
Bir masal başlangıcı bu... Sessiz çığlık gibi.
Gece ve Gündüzün hikayesini yıldızlardan dinleyelim..

1.16.2017

Konuk Yazar-Aşkı Zikreden Yazar (Kurduğunuz Hayallere Şu Anda Ulaşılamıyor)



 Sevgili Bayan Hohori'ye konuk oldum. O çok iyi bir ev sahibi 😊 Keyifle okumanızı dilerim. İlk defa konuk yazar oldum. Bayan Hohori'nin fikriydi, çok sağ olsun güzelde oldu. Sevgili blog arkadaşım önce sana sonra okuyacak bütün arkadaşlara teşekkür ederim... Sevgiler her birinize😊
Kurduğunuz Hayallere Şu Anda Ulaşılamıyor
Lütfen Daha Sonra Tekrar Hayal Kurunuz


  Zamansız mıdır hayatta ki duygular? Hiç beklemediğin anda mı oluşur bazı hisler? Zamansız olan gözleriydi bana sorarsanız. Kalbimin ortasına nasıl düştü gözleri? Onu görmeme gerek olmadan, hayali yetiyordu beni darma duman etmeye. Nasıl bu kadar güçlü olur, nasıl yerle bir eder bu kadar?
  Ben ki dünyadan kaçıp hayallere sığınan bir insan, kaçamıyorum ondan. Artık hayallerimde de o var. Bu nasıl bir imtihandır? Bu kadar uzak olup, bu kadar yakın olmak. Gözlerinin karanlığına hayran olup adım attığım gün kayboldum. Ama alışıyorum karanlığa. Yolunu bulup buradan çıkmam lazım. Artık hayallerime ulaşamıyorum. Sürekli olarak "Kurduğunuz hayallere şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar hayal kurunuz." uyarısı alıyorum. Gözlerim isyana kalkıştı. Uykuyu reddediyorlar. Gece uyuyamıyorum, sabah kalkamıyorum. Sabahları baş ağrısı yerleşti yanıma. Gitmeye niyeti yok, bakışlarından anlıyorum.

Lilanın Büyülü Miladı-9




Nazlı Milat Yahya'ya daha fazla bakamadan hızla geçip gitmişti yanından. Oturma odasına geçip çocuklarla oynamaya başlamıştı. Aklında Yahya'nın kendisinini duyup duymadığı düşüncesi vardı. Bir yandan çocuklarla oynarken bir yandan da kapıya bakıyordu ki Ferah ve Yahya uzun süredir gelmemişti yanlarına. Lila arkadaşlarıyla oyun oynarken Nazlı abisinin yanına oturup birlikte çocukları izlemeye başladılar.

1.08.2017

Aşk ve Sevgi- Tekrar Yayın







Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde; pireler berber, develer tellal iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken Harikalar Diyarı adında hayallere sığmayan güzellikte bir şehir varmış. Bu şehirde bir bahçe bahçe de ise güller varmış. Bu güllerin hepsi beyazmış.  Beyaz güllerin arkadaşları; kelebekler, kuşlar, arılar, karıncalar, sevimli tırtıllar varmış.  Her gün bir neşe bin mutluluk dolaşırmış aralarında. 
Güneş  daha bir ısınır daha bir gülermiş bahçeyi görünce. Günlerini şuh içinde geçirirlermiş derken bahçenin köşesinde duran en parlak olan beyaz gül günden güne rengi solmaya kurumaya başlamış. Beyaz gülün diğer arkadaşları çok sonraları farketmişler arkadaşlarının hasta olduğunu. Ama o da ne aralarında daha önce hiç görmediği bir çiçek varmış. Çiçeğe bakmışlar, izlemişler, kimisi çok kızmış kimisi çok şaşırmış

1.03.2017

KAN VER HAYAT KURTAR- KIZILAY






Bankaya olan taksitlerinin son günüydü. "Öğle arasına girmeden hemen gidip halledeyim şu işlerimi" deyip kahvaltıdan sonra hemen hazırlanıp çıkmıştı evden. Beş katlı apartmanın üçüncü katında oturuyordu. Ara sokaktaydı evi. Dolmuşa binmesi için biraz yürümesi gerekiyordu. Yokuş aşağıya giderken komşularıyla karşılaştığında üç beş sohbet ediyordu.

1.01.2017

BAŞLANGIÇ


Ellerini yukarıya açıp yağmur tanelerini yakalamaya çalışıyor yağan yağmurla birlikte dans ediyordu genç kız. Göz yaşları, yüzünden akıp yağmura karışmıştı. Ağzına dolan tuzlu tat gözyaşlarına aitti. Yağmur yüzünde ince bir yol olup toprağa düşüyordu. Kömür karası saçları üzerine yapışmıştı. Halbuki bu sabah özenle yapmıştı saçlarını dalga dalga.Üzerindeki beyaz elbise çamur olmuştu. Yeni kazınmış olan toprak, çamur olup akmıştı yoldan aşağıya doğru. Ne elbisesi umurundaydı ne de  insanların bakışları.. Ağlarken gülümsedi. Bir fısıltı duydu; 

Aşk teninin kokusunun karıştığı yağmur tanesi

 

BAYAN HOHORİ YAZIYOR. Published @ 2014 by Ipietoon