6.13.2017

Nereden Başlasam!



Nasıl yada nereden başlasam söze kestiremiyorum blog sakinleri. Başımın içinde dolaşan çokça cümlelerden hangisini yazsam veya hangi konuyu açsam size diye düşünedurayım ben. Velhasıl kelam bu yazı artık geri döndüğümün habercisi olsun sizlere..

Bu sefer neden gittiğimi uzun uzun anlatmayacağım. Tek kelime yetecek aslında açıklama babında! YAZAMADIM!! Saklı Kelimeler adlı yazımda anlatmaya çalışmıştım aslında.. 

Geri dönüşüme etken olan asıl konuya geleyim.. Bir arkadaşım vasıtasıyla oldu.. 
" Nazlı Milat'a ne oldu sonradan. Merak ediyorum. Yazsana onu"- Lilanın Büyülü Dünyası adlı hikaye- deyince artık geri dönmem gerektiğine karar verdim. Aslında hikayeler yazmayı da özlediğimi farkettim. 

Bu arada bazı blogger arkadaşların da bloglarını kapattığını gördüm. Üzüldüm! Blog okumak, yeni dünyalara, düşüncelere, akımlara misafir olmak hoş duygu. Birçok şeyi blog okuyarak öğrenebiliyoruz. En önemlisi -benim için- deşarj oluyoruz. Sizde de oluyormu bilmem ama ben rahatlıyorum..

Denetleme bekleyen çokça yorum var aylar öncesinden kalan!! Onlara geri dönüş yapmadığım üçün ÖZÜR DİLİYORUM ARKADAŞLARDAN!!

Bu yazamayışım - uzun süre- ilk değil. Bazen bir kaç ay sürer bazen de bir yıl kadar sürdüğü oluyor. Ama sonrasında daha aktif şekilde dönüşler yaptığımı biliyorum. Bunun sebebi bendeki bir hobi (diyim) uzun süre devam etmemesi. Şöyle ki bir şeyle uzun süre uğraşamıyorum. Sıkılıp bırakıyorum. Bu da o uğraşa karşı bir körelme oluyor bende. Daha önce kara kalemle uğraştığımdan bahsetmiştim. Artık kağıda çöp adam çizemez hale geldim.. Kısacası böyle.. 

Kısa süre sonra :)) gerçekten kısa süre sonra Lilanın Büyülü Dünyası adlı hikayemin yeni bölümüyle asıl dönüşümü yapacağım..

Sevgiyle Kalın..

18 yorum:

fatmauzmez.blog dedi ki...

Bekliyoruz Ve o zaman tekrar hoşgeldin

Persephone dedi ki...

Merakla bekliyor olacağım... Bazen ben de uzaklaşıyorum blogtan ama hiçbir zaman tamamen vazgeçmedim:) Sevgiler...

Makbule Abalı dedi ki...

İyi ki döndünüz. Ne güzel yazıyordunuz.
İyi dileklerimle sevgilerimi bırakıyorum.

Ece Evren dedi ki...

Hoş geldin kızım. Yazamayabiliyoruz bazen. Doğaldır. Yeter ki dön. Kapatanlar için elbette üzülüyoruz. Ama mutlaka bir nedenleri vardır. Hikayeni hatırlıyorum. Bekliyoruz o zaman :) Sevgiler kızım :)

deeptone dedi ki...

olsun geldin yaaaaaa :)

Bayan Hohori dedi ki...

Fatma Üzmez;

Çok teşekkür ederim :)

Bayan Hohori dedi ki...

persephone;

Arada oluyor böyle demek ki. Vazgeçmemek en iyisi :))

Bayan Hohori dedi ki...

Makbule Abalı;

Dileklerinizi ve sevginizi aldım. Teşekkür ederim :)

Bayan Hohori dedi ki...

Ece Evren;

Teşekkür ederim ablacım :)

Bayan Hohori dedi ki...

Deeptone;

:) geldim..

Kağıt Salıncak dedi ki...

Hoş geldin diyelim o zaman :))

deryadadamla dedi ki...

Ben de uzun süre ara verdiğini fark etmiştim aslında. Yokluğunu hissettim. Ara vermek çok normal. Mesele tamamen kapatmamak.

Bayan Hohori dedi ki...

Kağıt Salıncak;

Hoş buldum :))

Bayan Hohori dedi ki...

deryada damla;

Ayy çok teşekkürler yaa :) kesinlikle öyle devam edebilmek. Yazanlar yazmaya devam etmelii.. :)

Bilgi Veren Blog dedi ki...

Bayan hohori:
Blogunuzu bugün keşfettim. Birkaç tane yazınızı okuyabildim. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki, yazdıklarınız çok hoşuma gitti, bana çok samimi geldi. Hikaye okumayı seven ve kendince bir şeyler karalayan birisi olarak size gıpta ettim doğrusu. Nedense bana ilham kaynağı oldunuz. Diğer yazılarınızı da en kısa zamanda okumak istiyorum. Ayrıca ben de bir şeyler yazarsam sizin görüşünüzü mutlaka almak isterim. Güzel hikayelerinizin devamını dilerim. Başarılar. (: Samimiyetle kalın.

Bayan Hohori dedi ki...

Iyi olsun,

Yazıları beğenmeniz beni çok mutlu etti. Yazılarınızı okumak isterim. Blogunuzu ziyarete geleceğim☺

Mütemadiyen Okur dedi ki...

Aslında bloğunu yeni keşfettim. Eee madem artık buralardasın ve yazıyorsun yazdığın hikayeleri okumak boynumun borcu oldu. :)

Bayan Hohori dedi ki...

Nazik Topçu;

Hoşgeldin o zaman :) Okuman beni mutlu eder :))

Yorum Gönder

Yorumunuz değerli:)
Link paylaşılan yorumlar yayınlanmayacaktır..

 

BAYAN HOHORİ YAZIYOR. Published @ 2014 by Ipietoon